Cercle Cartòfil de Catalunya

BENVINGUT/BENVINGUDA AL CERCLE!

L'any 2010 el Cercle va fer 30 anys.
L'any 2013, la Revista Cartòfila va fer 30 anys, coincidint amb el número 35.

Una trajectòria dedicada a la investigació, promoció i divulgació de la targeta postal al nostre país, que ha
ha estat possible gràcies a la tenacitat d'una sèrie de persones que varen iniciar aquesta tasca al 1980 i és de justícia mencionar als socis fundadors que encara estan entre nosaltres: Marcos, Joaquim i Leandre Villaronga, Francesc García i Manel Ortega. Menció especial es mereix el que va ser el nostre primer president, Sr. Ramon Martí Cot.

30 aniv revista cartofila

 
El passat 8 de març de 2014, es va celebrar
l'Assemblea General Ordinària. En el dinar posterior, es va liurar al soci Josep Maria Subirà, la distinció de Soci d'Honor.

Josep Maria es fotograf i editor de targetes postals. Va començar amb el blanc i negre i va protagonitzar el canvi a la postal de color.

A la fotografia està entre el president Ramon Pla, i el vice-president Ernest Boix.


Any rere any el Cercle: som més coneguts i respectats pels col·leccionistes cartòfils, ara també estem a Facebook i a tiwtter.

A l’agenda de la web anunciem els diferents esdeveniments previstos per promoure el col·leccionisme i donar a conèixer la cartofília, i les xerrades-col·loqui a càrrec de diferents experts, a més de fires nacionals i internacionals.

30 aniv revista cartofila

 

El 16 de febrer de 2013, després de l'Assemblea General Ordinària es va fer un dinar de germanor, i es va celebrar 30 aniversari de la Revista Cartófila.

Va bufar les espelmes el director de la revista, Jaume Tarrés.

A la fotografia està entre el president Ramon Pla, i el vice-president Ernest Boix.

Organitzem xerrades i tertúlies i fomentem l'intercanvi entre col·leccionistes. El nostre fons bibliogràfic i hemeroteca està al servei dels socis, estudiosos i investigadors. Donem suport a qui vulgui publicar algun llibre o estudi sobre temes cartòfils, només cal fer-se soci.

En el Cercle continuem la tasca en la que la Junta Directiva (i el seu president al capdavant) estem al servei dels socis i col·leccionistes.

Ramon Pla
President del
Cercle Cartòfil de Catalunya

pastis 30 aniv revista cartofilaPastís del 25 è aniversari del Cercle Cartòfil (2005)

Act.: 18/03/2014
Cercle Cartòfil de Catalunya, des de 1980
www.cerclecartofilcatalunya.com | info@cerclecartofilcatalunya.com
Apt Correus 591 - 08080 Barcelona (Spain)