Catàleg de la Postal Antiga de Viladrau

AGRAÏMENTS


Vull agraïr per tenir aquesta afició, després d'haver tingut les de filatèlic i numismàtic, que tant bones estones m'han fet passar.

A la meva esposa per acompanyar-me i recolzar-me en la recerca de les peces que em faltaven, ja sigui per Espanya o l'estranger.

A la Montse Comerma, que ha col·laborat en el suport informàtic que ha fet possible l'elaboració d'aquest catàleg.

I finalment, malgrat que hauria d'estar en primer lloc, agraeixo al meu amic Xavier Jordi, capdavanter de la Cartofilia a Viladrau, i que amb ell varem presentar l'any 1991, l'exposició patrocinada per l'Ajuntament: "ELS PRIMERS 50 ANYS DE LA POSTAL ANTIGA A VILADRAU", amb motiu de la festa major de la localitat. Aquest catàleg és fruit precisament de les dues col·leccions més importants que hi ha hagut a Viladrau, la d'en Xavier i la meva, i que ambós, des d'ara, agrairem als vells i nous col·leccionistes de postals d'aquesta població, ens facin arribar una fotocòpia (per les dues cares) de les mancants, per incloure-les en una altre edició del catàleg.

Perdoneu, doncs, les errades i omisions comeses en aquesta primera recopilació de la postal viladrauenca, que per ser la primera edició, no ha trobat antecedents on basar-se, només la bona voluntad de l'autor.

La meva recompensa per aquesta obra és la satisfacció d'ajudar a classificar i completar aquesta col·lecció, així com descobrir que aixó del col·leccionisme cartòfil és una part fonamental de la història gràfica d'un poble.

Dedicatòria · Agraïments · Història · Signes convencionals · Postals · e-mail